Clear Eyes 6ml Ögondroppar

Clear Eyes 6ml Ögondroppar

Clear Eyes 6ml Ögondroppar 10-pack

Clear Eyes 6ml Ögondroppar 10-pack

Clear Eyes 6ml Ögondroppar 5-pack

Ögondropparna från Clear Eyes, innehåller läkemedlet nafazolin, som gör dina ögon kritvita & framhäver din ögonfärg! Nu med 5-pack som håller lite längre. Vi har även gratis frakt i hela Sverige. Köp dina billiga ögondroppar idag.
Specialpris 399,00 kr Ordinarie pris 725,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
725503

Clear Eyes -Ger dig kritvita ögon och framhäver din ögonfärg

Clear Eyes köper du billigast hos oss. Jobbar du mycket eller bara vill se snygg ut till festen på lördag och vill ha det där lilla extra, då är Clear Eyes rätt produkt för dig.

 

Innehåller: nafazolin 0,012% och glycerin 0,25.

 

Nafazolin orsakar sammandragning av blodkärlen i ögonen. Det minskar också klåda och irritation i ögonen, vilket betyder att du får kritvita ögon efter några minuter och detta sitter i i ca 8h & din ögonfärg framhävs. Nafazolin används för att lindra rodnad, brännande känsla, irritation och torrhet i ögat som orsakas av vind, sol, och andra mindre irritationer. 

 

Vi på Clear Eyes Sverige har snabba leveranser och tar 0kr  i frakt. Allt för att vara marknadsledare inom ögondroppar. Kontakta gärna oss, om ni har några frågor eller önskemål. Så gör som tusentals andra svenska kunder, och köp dina prisvärda ögondroppar direkt hos oss på clear Eyes Sverige.

 

Hos oss får du alltid:

 

SNABBT     – Din order skickas alltid samma dag. 

 

FRI FRAKT – Vi tycker det ska vara prisvärt att handla hos oss. Därför har vi alltid fri frakt.

 

FRI RETUR – Vi har öppet köp i 90 dagar. Vi har t.o.m öppet köp på använd produkt. Är nu inte nöjd så får du alltid pengarna tillbaka. 

 

DISKRET   – Vi skickar alltid våra produkter i diskreta vita kuvert.

 

Clear Eyes Sverige ger dig alltid prisvärda produkter

Write Your Own Review
Du recenserar:Clear Eyes 6ml Ögondroppar 5-pack